Met Marathon Meesters bied ik samen met Karel Kolb van Loopmeesters geheel verzorgde marathonarrangementen naar de leukste Europese marathons. Wij zijn een kleinschalige organisatie waar persoonlijke aandacht en professionele begeleiding centraal staan.

We hebben ruime ervaring in het begeleiden van lopers, het organiseren van reizen en vooral: het maken van een goed en realistisch marathonschema om van jóuw marathon een succes te maken.

Met gezamenlijke duurlopen, voedingsadvies en natuurlijk intensieve begeleiding bij jouw op maat gemaakte marathonschema. Zo sta jij in 2020 ijzersterk aan de start van een internationale najaarsmarathon.

Ga je eind oktober met ons mee naar Frankfurt ? Ik heb die marathon al twee keer gelopen en dat is niet voor niets natuurlijk. Frankfurt heeft een supersnel parcours, tof publiek en de meest fantastische finish. Eind oktober is het er tussen de 10 en 15 graden. Grote kans op perfect hardloopweer.

Wil je meer informatie over ons uitgebreide trainingsprogramma en de geheel verzorgde reis, stuur dan even een mail naar Lineke@lopenalslifestyle.nl en we sturen je alle informatie toe.Na het grote succes van onze eerste informatieavond op 23 januari , komt er op woensdag 26 februari een extra informatieavond, waar we je alles vertellen over ons aanbod en jij al je vragen kunt stellen. Locatie: Voetbalclub Alliance 2 2, Zeedistelweg, Haarlem. Inloop vanaf 19.45. De presentatie start om 20.00 en duurt een uurtje. Houd ook onze facebookpagina in de gaten.Ga