Lopen voor bedrijven

Steeds meer bedrijven zien het belang van fitte werknemers in. En terecht. Fitte werknemers zijn productiever, minder vaak ziek en hebben minder last van stress. Sporten in de vroege ochtend laat je daarnaast de hele dag profiteren van de endorfine die je tijdens het sporten hebt aanmaakt.


Onderzoek wijst uit dat mensen die 's ochtends sporten :

  • gestructureerder werken

  • zich beter kunnen concentreren

  • zich beter focussen

  • creatiever zijn

Onder mijn begeleiding kan je dit bereiken.


Sporten tijdens de lunch

In Zweden wordt het volop gedaan: tijdens de lunchpauze een half uur sporten. Even je hoofd leegmaken, je hartslag omhoog en een frisse neus. Daarna een gezonde lunch en je kan er de rest van de dag weer tegen aan. Ik begeleid jou en je collega's daar graag bij.


Hardlopen tijdens training of heisessie

Iedereen kent de dagen met je team of bedrijf op de hei. Zeker wanneer je met je bedrijf op meerdaagse training, heisessie of teambuilding bent, is samen de dag sportief beginnen heel waardevol en motiverend.


Als bedrijf trainen voor een loop

Veel bedrijven lopen mee met hardloopwedstrijden. En niet voor niets. Het is goede reclame voor je organisatie. Maar nog belangrijker: goed voor de teamspirit. Het gevoel dat je samen ergens naar toe werkt. Elkaar aanmoedigt. Samen een prestatie neerzet en dit samen viert. Daar kan geen bedrijfsborrel tegen op.


Meer weten over lopen met je bedrijf?

Wat houdt je nog tegen om samen de dag goed te beginnen? Wil jij weten hoe jij kan starten met hardlopen met je collega's of werknemers? Ik help jou, je team en je collega's om samen te gaan hardlopen. En dat vol te houden. Mail of bel mij gerust voor een kennismaking en aanpak.