Coronaproof Hardlopen


Loopgroep, Hardloopcoach, marathonbegeleiding
Hardlopen in Haarlem en omgeving
Met de nodige aanpassingen mogen we samen sporten!

De looptrainingen op DONDERDAG van Lopen als Lifestyle zijn weer gestart. We houden 1,5 meter afstand, splitsen ons op in kleine groepjes. En Heb je verkoudheidsklachten, dan blijf je uiteraard thuis.

Samen lopen motiveert!

De juiste voeding voor sporters

Blog

Marathon Meesters

Joehoe! Na maanden voorbereiding, gingen wij, Lineke en Karel, dan gisteren ein-de-lijk online! Ik ben super trots op de samenwerking tussen Lopen als Lifestyle en Loopmeesters. We hebben er zo ontzettend veel zin in!! We kunnen niet wachten om jullie aankomend jaar te begeleiden naar de marathon van je dromen. Benieuwd hoe wij het gaan aanpakken? Schrijf je dan vooral in voor onze informatieavond op 23 januari in Haarlem.


Jouw marathon, jouw reis

Wil jij méér dan alleen finishen op de marathon? Kom dan donderdag 23 januari 2020 om 20:00 uur naar onze informatieavond in Haarlem. Daar vertelt toploper en trainer Lineke Kroon (winnaar Halve van Haarlem 2019) over het nieuwe trainingsprogramma dat zij samen met trainer Karel Kolb nu aanbiedt.

Met gezamenlijke duurlopen, voedingsadvies en natuurlijk intensieve begeleiding bij jou op maat gemaakte marathonschema. Zo sta jij in 2020 ijzersterk aan de start van een internationale najaarsmarathon. Welke marathon dat is verklappen we pas op 23 januari dus zorg dat je erbij bent.

Lineke liep dit jaar 2:58 in Frankfurt, Karel 3:23 in Düsseldorf

Meld je meteen aan voor de informatieavond en loop in 2020 de marathon van je dromen. We beginnen om 20:00 uur en eindigen rond 21:30 uur. Als je met de auto komt kun je voor de deur gratis parkeren.